Trenings- og sportsblader

iformDet finnes utallige trenings- og sportsblader både i Norge og internasjonalt, innen alt fra hvordan komme i form til blader for spesialgrener innen sport og fitness. De best kjente og mest leste bladene for generell trening og kosthold her til lands er Trim & Trening, iForm og Shape-Up. I tillegg tilbys mange magasiner innen forskjellige sportgrener, både for barn og voksne. Spesielt innen fotball er det et rikholdig utvalg både på norsk og engelsk.

Du finner blader for alle treningsformer fra friidrett, vektløfting, yoga, ski og masse annet – er det en sport eller aktivitet, kan du vedde på at det finnes et tidsskrift om den. Interessen for å skrive og lese om egen sport er stor, og i bladene kan man få gode tips til øvelser, ernæring og konkurranser. Noen blader er tilpasset både amatører og erfarne utøvere.

Nå for tiden tar treningsblogger mye av markedet magasinene pleide å ha, men blader som for eksempel Sports Illustrated, et av verdens mest leste sportsblader, står fremdeles sterkt med om lag 23 millioner lesere. Man kan imidlertid mistenke SI for å lokke med andre ting enn bare sport: Den årlige bikiniutgaven er mer en institusjon enn et rent vedlegg.

Comments are closed.